شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی ریز
تشدید نظارت های بهداشتی بر قنادی ها در ماه رمضان
به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه و عرضه موادغذایی با بررسی ویژه قنادی ها از سوی کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان نی ریز درحال اجرا است.
به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه و عرضه موادغذایی با بررسی ویژه قنادی ها از سوی کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان نی ریز درحال اجرا است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان نی ریز، دکتر «داور آل داود» رییس شبکه در خصوص ضرورت این نظارت ها گفت: زولبیا و بامیه باید در شرایط مناسب و با توجه به مسائل بهداشتی تهیه وعرضه شود و درغیر این صورت روغن ترانس به کاررفته در آن برای ایمنی بدن سلامت قلب و عروق و کبد خطراتی را به دنبال دارد از این رو کار شناسان بهداشت محیط در ساعات اداری و غیر اداری با بازدید از قنادی ها کیفیت روغن های مصرفی و وضعیت بهداشتی کارگاه ها را مورد بررسی قرار می دهند
مهندس «اکبر رحیمی» کارشناس مسئول بهداشت محیط افزود: برای اندازه گیری میزان کیفیت روغن مصرفی زولبیا و بامیه از دستگاه و تجهیزات پرتابل استفاده می شود که با تشخیص نامطلوب بودن روغن ها، معدوم سازی انجام و درصورت تکرار، متصدی به مراجع قضایی معرفی می شود.
او بررسی کیفیت مواد اولیه کارگاه ها، بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار و سطوح را از دیگر اهداف این بازرسی ها عنوان کرد و گفت: با دستگاه های سنجش میکروبی، وضعیت بهداشتی تمام سطوح بررسی و تمام کمبودها و خطاهای بهداشتی مشاهده شده به متصدیان تذکر داده می شود و تا برطرف شدن کامل آن، پیگیری خواهد شد.
رحیمی خاطرنشان کرد: شهروندان میتوانند با مشاهده تخلفات بهداشتی با سامانه شکایت مردمی 190 شبانه تماس بگیرند تا نسبت به پیگیری آن اقدام گردد.
پایان خبر
نظر دهید