02 آذر 1403

  • 1402/09/08
  • - تعداد بازدید: 78
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی ریز

جلسه برون بخشی در راستای طرح کشوری کنترل فشارخون و دیابت، با عنوان پویش ملی سلامت، در فرمانداری شهرستان نی ریز، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی ریز در مورخ 1402/09/07 جلسه برون بخشی در راستای طرح کشوری کنترل فشارخون و دیابت، با عنوان پویش ملی سلامت، در فرمانداری شهرستان نی ریز با حضور معاون فرمانداری ، ریاست شبکه بهداشت و درمان، مسئول واحد بیماریها غیر واگیر، مسئول واحد بیماری های واگیر، مسئول واحد ستاد توسعه شبکه بهداشت و جمعی از مسئولین ادارات شهرستان نی ریز تشکیل، و طی آن جلسه، هدف از اجرای برنامه و زمان شروع و پایان برنامه، همچنین جلب مشارکت سایر ارگان های مربوطه و برنامه ریزی جهت مشارکت حداکثری مردم، در طرح پویش ملی سلامت( کنترل فشارخون و دیابت ) را به سمع و نظر معاون فرماندار و مسئولین سایر ادارات رسانده شد.

در این نشست دکتر محمد هادی اقبال رئیس شبکه، در خصوص ابلاغ و اجرا شدن طرح پویش ملی سلامت و همچنین اهمیت لزوم اجرایی شدن هر چه بهتر این طرح با هدف شناسایی و شروع مراقبت و درمان در بیماران مبتلا به دیابت و فشارخون و افزایش آگاهی به عوامل خطر،پیامد و اهمیت تشخیص زودهنگام و کنترل این بیماری توضیحاتی مطرح نمود.

رئیس شبکه بهداشت شهرستان نی ریز توصیه کرد: که همه افراد بالای ۱۸ سال در این طرح شرکت کنند و اگر مبتلا بودند درمان را با سرعت شروع نمایند.

وی خاطرنشان کرد: ۱۵ درصد از کسانی که به بیماری دیابت مبتلا هستند از وضعیت خود و ابتلا به این بیماری مطلع نیستند. مردم باید بدانند که قند بالای ۱۲۶ به صورت ناشتا به معنای اعلان خطر دیابتی بودن آنها محسوب می شود.

دکتر محمد هادی اقبال افزود: با توجه به اینکه یکی از مهم‌ترین نمادهای پیشرفت هر کشوری، بهبود شاخص‌های مربوط به سلامت است لذا پیشگیری از بیماری، از بهترین و منطقی‌ترین راه‌های ارتقا سلامت است.

رئیس شبکه بهداشت اظهار داشت: برای پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون باید تمامی دستگاه‌های اجرایی، به خصوص ارگان هایی که از جمعیت بیشتری تحت پوشش خود برخوردار هستند، مانند آموزش پرورش، پای‌کار بیایند و همکاری بیشتری در این طرح با شبکه بهداشت داشته باشند.

دکتر اقبال  تاکید کرد: این امر جهاد تبیین، جهاد خدمت و جهاد سلامت بوده و باید به‌صورت مستمر و ادامه‌دار باشد.

در ادامه دکتر زهرا سادات خامسی دبیر کمیته پویش ملی سلامت، گزارشی از اقدامات انجام‌شده از ابتدای شروع طرح تاکنون در سراسر شهرستان را ارائه کرد.

وی افزود: در این راستا افراد می توانند به یکی از مراکز درمانی و بهداشتی شهرستان مراجعه کرده تا از وضعیت سلامت خود آگاه شوند، زیرا عدم آگاهی مردم از بیماری موجب تشدید عوارض و غیره می شود.

وی تصریح کرد: دیابت و پرفشاری خون بااینکه در سطح اول پیشگیری اهمیت داشته و روش‌های سالم زندگی ( سبک زندگی سالم) تا حد زیادی از بروز آن‌ها پیشگیری می‌کند اما به‌عنوان بیماری خاموش در جامعه گسترش‌یافته و به‌عنوان زمینه‌ساز سایر بیماری‌ها مطرح هستند، همچنین عاملی برای ایجاد بسیاری از بیماری‌های خطرناک و تهدیدکننده سلامت مردم هستند.

این مقام مسئول در پایان از آمادگی کادر سلامت اعم از پزشکان، بهورزان در خانه های بهداشت ، مراقبان سلامت  و همچنین نیرو های آزمایشگاه ها در سراسر شهرستان  برای اجرای هر چه بهتر «پویش ملی سلامت» خبر داد.

همچنین  معاون فرمانداری شهرستان از طرح مربوطه استقبال و قول مساعدت را در کلیه مراحل برنامه و انجام کار را به مدیریت شبکه دادند.

در ادامه حمیدرضا احمدی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری اظهار داشت:ادارات شهرستان و رسانه ها در پویش ملی سلامت دیابت و فشارخون مشارکت همه جانبه داشته باشند تا این پویش هرچه بهتر و موثرتر در شهرستان اجرا شود.

از دیگر مصوبات این نشست، همکاری ادارات دولتی در اطلاع رسانی ، همکاری در ارزیابی کارکنان ادارات و کارخانه ها، همکاری در تامین نیروی داوطلب و نصب بنر و پلاکارد در سطح شهر توسط شهرداری  می باشد.

در پایان مسئولین سایر ادارات به بحث و تبال دل نظر پرداختند و تعاملاتی در جهت  برگزاری جلسات آموزشی با موضوعات سلامت و همچنین اندازه گیری فشارخون و دیابت کارکنان تحت پوشش ادارات سطح شهرستان انجام شد./ع.علیخانی

پایان خبر.

 

  • گروه خبری : اخبار واحدها
  • کد خبری : 90812
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید