02 آذر 1403

  • 1402/09/11
  • - تعداد بازدید: 65
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی ریز

گارگاه آموزش آبشاری پیشگری از خودکشی، ویژه روانشناسان و مشاورین ادارات در شهرستان نی ریز، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی ریز، این کارگاه یک روزه، چهارشنبه 8 آذر 1402 به همت واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان و فرمانداری شهرستان با حضور روانشناسان و مشاورین تمامی ادارات شهرستان نی ریز و بختگان، با هدف ارتقاء سطح آگاهی مشاورین در زمینه پیشگیری از خودکشی، در محل دانشگاه علمی کاربردی این شهرستان  برگزار شد.

در ابتدای کارگاه دکتر محمد هادی اقبال رئیس شبکه بهداشت ضمن خوش آمد گویی به حاضرین، به اهمیت و پیشینه ی خودکشی در ادبیات ایران و جهان پرداخت و در مورد لزوم اجرای این کارگاه و اهمیت این موضوع سخنانی بیان کرد.

وی خاطرنشان کرد: شناسایی موارد در معرض خطر در جامعه، ارجاع و مدیریت رفتار خودکشی، گام های مهمی در پیشگیری از خودکشی هستند. در پیشگیری از خودکشی، شناسایی افراد در معرض خطر و آسیب پذیر، درک شرایط ایجاد کننده آسیب به خود و ایجاد ساختار مداخلاتی موثر است. در نتیجه، مشاوران به اندازه ی مدیریت رفتار خودکشی، برای پیشگیری نیز نیاز به ایجاد ابتکارعمل جامعه محور دارند. بنابراین، این موضوع نشان از جایگاه مهم مشاوران در جامعه می دهد و برگزاری ای چنین کارگاه ها تاثیر بسیار فراوانی در افزایش سلامت روان جامعه دارد.

وی تاکید کرد: ما برای پیشگیری گسترده  از خودکشی به همراهی و همکاری دستگاه های متعددی از جمله روان شناسان و مشاوران تمام ادارات، نیاز داریم تا آموزش های پیشگیرانه را در بین عموم مردم گسترش دهیم.معمولا آموزش ها پس از مدتی کمرنگ می شوند و این کارگاه های باز آموزی الزام آموزش هستند. علاوه بر آن حساس سازی و توجه به موضوع پیشگیری از خودکشی، از دیگر دلایل برپایی این کارگاه است.

همچنین در ادامه احمدی معاون امنیتی،سیاسی فرمانداری از برگزاری این کارگاه استقبال کرد و گفت: با توجه به حساسیت و اهمیت بالای موضوع خودکشی، باید بررسی و نگاه ویژه ای به این مقوله داشته باشیم و پیگیری های کارشناسانه در این زمینه صورت پذیرد.

در ادامه این کارگاه طاهره دیدگاه مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت گفت: در حال حاضر خودکشی یک مشکل بزرگ بهداشت عمومی در تمام کشور هاست و تقویت کارکنان روانشناس برای شناسایی، ارزیابی، مدیریت و ارجاع بیمار مستعد خودکشی در جامعه قدم مهمی در پیشگیری از خودکشی می باشد. وی  خاطر نشان کرد که سلامت روان امری است که همکاری و مشارکت همه دستگاه ها را می طلبد.

دیدگاه تاکید کرد: با بیان اینکه  ارتقای سطح سواد سلامت روان، مهمترین راهکار پیشگیری از خودکشی است و با تکیه بر این موضوع حتی در شرایط بد اقتصادی و اجتماعی می توان از افزایش خودکشی ممانعت کرد.

در ادامه خانم قنبریان کارشناس سلامت اجتماعی و پیشگیری ازخودکشی معاونت بهداشتی، که به عنوان مدرس این کارگاه از شیراز حضور داشت در زمینه نحوه شناسایی و راهکار های درمانی موارد اورژانسی خودکشی، بررسی باور های نادرست پیرامون خودکشی، عوامل خطر خودکشی، عوامل محافظت کننده خودکشی و نشانه های تهدیدکننده خودکشی به مدت هشت ساعت توضیحالت لازم را در این زمینه ارایه کرد./ع.علیخانی

 

 

پایان خبر.

 

  • گروه خبری : اخبار واحدها
  • کد خبری : 90865
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید