01 آذر 1403

  • 1403/07/24
  • - تعداد بازدید: 41
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی ریز

برگزاری جلسه آموزشی با تاکید بر اهمیت نان سبوس دار ویژه رابطین بهداشتی در مرکز سلامت شهید فقیهی

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی‌ریز، جلسه آموزشی تغذیه با تاکید بر اهمیت مصرف نان سبوس دار در روز سه شنبه 24 مهر ماه 1403 به مناسبت روز جهانی غذا ویژه رابطین بهداشتی در مرکز جامع سلامت شهید فقیهی برگزار گردید.

سرکار خانم سبحانی مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت شهرستان در این جلسه در خصوص ویژگی های نان سبوس دار، تفاوت انواع نان کامل، سبوس‌دار و سفید و مزایای مصرف نان کامل را توضیح داد و در ادامه در خصوص معایب مصرف نان‌های سفید، معایب اضافه کردن سبوس به خمیر نان مانند کاهش جذب آهن و روی  و جایگزینی مصرف نان کامل به جای نان سفید مطالبی را بیان کرد.

وی افزود: اجرای برنامه صبحانه سالم ویژه رابطین و قرعه کشی و اهدای جوایز به غذا های سالمتر نیز از برنامه های اجرا شده در این جلسه می باشد.

از دیگر فعالیت های انجام شده می توان به نمایش تراکت ها و مطالب آموزشی در تلوزیون مرکز جهت اطلاع رسانی به مراجعین و پرسنل اشاره کرد./ع.علیخانی

 

 

 

 

 

 

 

پایان خبر.

  • گروه خبری : اخبار واحدها
  • کد خبری : 110812
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید