شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی ریز
تشدید دوباره بازرسی های بهداشت محیط؛ پلمب چهار واحد صنفی در نی ریز
در بازدیدهای صورت گرفته از اصناف و مراکز عرضه مواد غذایی از سوی کارشناسان بهداشت محیط، چهار واحد صنفی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمب شد.
در بازدیدهای صورت گرفته از اصناف و مراکز عرضه مواد غذایی از سوی کارشناسان بهداشت محیط، چهار واحد صنفی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمب شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی ریز، رییس شبکه با اشاره به لزوم نظارت های لازم بر اصناف و واحد های تولیدی مواد غذایی در شرایط کرونا گفت: روزانه کارشناسان بهداشت محیط، با هدف ارتقا سلامت شهروندان ضمن بازدید از واحدهای مختلف در سطح شهر و روستا، اجرای دستور العمل های بهداشتی را تذکر داده و با موارد متخلف برخورد می کنند.
دکتر «داور آل داود» افزود: طی بازدید های انجام شده در یک هفته گذشته دو واحد صنفی تالار در بخش قطرویه به دلیل بی توجهی به دستورالعمل های بهداشتی ابلاغی و تذکرات بازرسان بهداشت و عدم انطباق با موازین بهداشتی و سایر نواقص بهداشتی پلمب شد.
وی همچنین از پلمب دو واحد عرضه بستنی در شهرستان خبر داد و اضافه کرد: با توجه به روند افزایشی تعداد مبتلایان به کووید19 در شهرستان، در صورت مشاهده و بی توجهی اصناف و اماکن به دستورالعمل های بهداشتی برخوردهای قانونی لازم از قبیل پلمب واحد متخلف و معرفی به مراجع قضایی صورت خواهد گرفت.
رئیس شبکه بهداشت در ادامه همکاری و همراهی همگانی جهت حفظ سلامتی و کنترل این بیماری در شهرستان را ضروری دانست.
او از مردم خواست در این شرایط تا حد امکان از مواد غذایی خانگی استفاده کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در سطح شهرستان شکایت خود را با سامانه رایگان شکایات مردمی 190 مطرح کنند.
پایان خبر
نظر دهید