شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی ریز
شناسایی و معدوم سازی 130 کیلوگرم مرغ تاریخ گذشته در نی ریز
در بازدید کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان نی ریز از یک واحد صنفی، 130 کیلوگرم مرغ فاسد و تاریخ گذشته شناسایی و جمع آوری شد.
در بازدید کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان نی ریز از یک واحد صنفی، 130 کیلوگرم مرغ فاسد و تاریخ گذشته شناسایی و جمع آوری شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان نی ریز، کارشناس
مسوول بهداشت محیط شبکه گفت: با هدف تامین امنیت غذایی و ارتقاء بهداشت مواد غذایی
مصرفی شهروندان، روزانه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید می شود که در
همین راستا، کارشناسان شبکه بهداشت و درمان نی ریز 130 کیلوگرم مرغ تاریخ گذشته در
یکی از رستوران های این شهرستان شناسایی و ضمن توقیف و جمع آوری، لاشه های مرغ با
همکاری اداره دامپزشکی شهرستان معدوم شد.
مهندس«اکبر رحیمی» افزود: در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی باید تمامی مراحل زنجیره سرد، نگهداری و توزیع به طور کامل رعایت شود که در غیراین صورت فراورده های خام دامی در زمان کم فاسد و غیرقابل مصرف می شود.
او به شهروندان توصیه کرد هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ تولید و انقضاء درج شده روی بسته بندی ها و مهر دامپزشکی بر روی لاشه های گوشت توجه کنند و با مشاهده هرگونه تخلف در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، با سامانه شکایات مردمی 190 تماس بگیرند.
او به شهروندان توصیه کرد هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ تولید و انقضاء درج شده روی بسته بندی ها و مهر دامپزشکی بر روی لاشه های گوشت توجه کنند و با مشاهده هرگونه تخلف در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، با سامانه شکایات مردمی 190 تماس بگیرند.
پایان خبر
نظر دهید